TEK DERS SINAVLARI (Son Sınıfların)

Fakültemizde mezuniyet aşamasına gelen Son Sınıfların Tek ders Sınavları aşağıda belirtilen tarihlerde yapılacaktır.

2009-2010 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı  24 Haziran 2010

23 yorum - TEK DERS SINAVLARI (Son Sınıfların)

• melek

tek desr sınavının dilekçelerini nereden bulacağız

• elif

matematik bölümünün duyurularında 15 haziran yazıyor hangisi doğru

• ayşe

bu sene mezun oluyorum.hala formasyon işimiz kesinleşmedi mi?ona göre iş başvurusunda bulunacağım

• ceyhun öğü

tek ders sınavı dilekçelerinin bizzat başvuran tarafından teslim edilmesi zorunlu mu? bir başkası tarafından ulaştırmamın imkanı var mı?
    tekirdağ'dayım, dilekçe verme işlemi için izmir'e gelmem gerekir mi?

Sayın ceyhun
    Tek ders dilekçeni APS veya Kurye ile bize gönderebilirsin.

Sevgili Ayşe
    Pedagojik Formasyon Eğitimi çalışmaları devam etmekte olup sonuçlandığında, E.Ü.Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’nın Duyurularında ve E.Ü. Fen Fakültesi Öğrenci İşleri Bürosu sayfasında ilan edilecektir.

Sayın Elif
    Sorunuzu anlayamadık.Daha anlaşılabilir bir şekilde yazarmısınz.Matematik Bölüm Başkanlığına 311 10 10 dan 2333 telefonundan ulaşarak sorunuzun cevabını alabilirsiniz.

• sami

tek ders sınavına gireceklerin listesine ve sınav saatlerine nasıl ulaşabiliriz

• Edaa

Ben dokuz eylül üniversitesi imyo öğrencisiyim bu sene mezun oluyorum fakat ortalamam 1.99da kaldı 2.00 olması gerekıyor yani bir puanım eksik ve turizm ve otel işletmeciliği öğrencisiyim tek ders sınavını da ege üniversitesinden veya başka bir üniversitesinden alabiliyor muyum ortalama yükseltmek için, yanıtlarsanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler..

Sayın Eda
    Turizm ve Otel İşletmeciliği M.Y.Okuluna başvurmanızı öneririz.

Sayın Sami
    Tek ders sınavına gireceklerin listesini ilgili bölüm sekreterliğini 311 10 10 dan arayarak öğrenebilirsiniz.

• özgür

son sınıfı bitirdim  not ortalamam 2,46 ve ff yada fd notum yok acaba ortalamamı yükseltmek için dd olan bir desimden tek ders sınavına girebilir miyim?

Sayın Özgür
    Tek ders sınavına DD,DC notunu yükseltmek için giremezsiniz.

• Cihan Altıntaş

Mrb ben 24 haziranda mat 2 dersinden tek ders sınavına girdim. fakat yaz okulu son kayıt tarihi 23 haziran olduğu için ve tek ders sınavından da geçeceğim kesin olmadığından aynı zmanda yaz okuluna da kayıt yaptırdım. Ders hocasından öğrendiğimize göre mat 2 tek ders sınavından geçmişiz. Şu an mat 2 dersinden yaz okulu alıyo görünüyoruz. Bu otomatik olarak sistemden düşer mi yoksa herhangi bir dilekçe vb. şekilde bir işlem yapmamız gerekyor mu?

Sayın Cihan
    Rektörlük Öğrenci İşleri Daire Başkanlığını 339 26 01-311 10 10 dan arayarak öğrenebilirsiniz

• eser işgören

Merhabalar,
    yaz okulunda aldıgım ders dışında kalan tek dersim için,
    akademik takvimde görünen tek ders  sınavı ile ilgili biligi almak istiyoruz.
    Tesekkurler

• aslı sönmez

(17.04.2006 tarih ve 26142 sayılı Resmi Gazete ile değişik) Bu Yönetmeliğin 28 inci maddesinin birinci fıkrasının (c) ve (d) bentlerindeki koşulları yerine getiren bir öğrenci, mezuniyeti için tek dersi kalmışsa tek ders sınavına girebilir. Bu sınav, güz yarıyılı için bahar yarıyılı başında, bahar yarıyılı için bütünleme sınavlarının bitiminden bir hafta sonra açılır. Öğrencinin güz ya da bahar yarıyılı bütünleme sınavı yerine başka bir üniversitede yaz okuluna gitmesi ve sonucunda tek dersinin kalması durumunda, tek ders sınavı güz yarıyılı başında yapılır. Tek ders sınavı için ilk hakkını kullanan öğrenciden katkı payı alınmaz.
    yaz okulunda sonraki tek ders sınav hakkının kaldırılması ile ilgili bilgi beklemekteyiz.
    tesekkürler

• Hasan GÜRAY

Sevgili Eser, 2009-2010 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Okulu sonu itibariyle bir dersten başarısız kalan öğrencilerin Tek Ders Sınavı 14 Eylül 2010 Salı günü Saat 09.00’da Bölüm Başkanlığı’nın uygun göreceği dersliklerde yapılacaktır.

• Hasan GÜRAY

Sayın Aslı, 2009-2010 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Okulu sonu itibariyle bir dersten başarısız kalan öğrencilerin Tek Ders Sınavı 14 Eylül 2010 Salı günü Saat 09.00’da Bölüm Başkanlığı’nın uygun göreceği dersliklerde yapılacaktır.

• uğur arslan

iyi günler.1.dönemin bitiminde.2.döneme ait bir dersim kalıyor.yani 1.dönem bittik sonra da tek derse girebilir miyim .

• ii geceler ben ege bmyo  ' da okuyorum son senem ilk dönemden 2 dersim var  bun derslerin biride ege meslekte açılmakta dilekçe verip ege meslekte o dersi alma ihtimali varmı acaba bilgi  verirseniz sevinirim..

SAYIN EMİN
    İlgili Fakültenizle görüşmeniz gerekmektedir.

Yorum Yazın

Şu HTML etiketlerini kullanabilirsiniz: