canlı destek
Prof. Dr. İsmail Türkan, TÜBİTAK Bilim Ödülü’nü Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen törende Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

TÜBİTAK 2020 Bilim, Özel, Hizmet ve Teşvik Ödülleri kapsamında verilen “TÜBİTAK Bilim Ödülü” kategorisinde temel bilimler alanında bilim ödülüne layık görülen Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyemiz Prof. Dr. İsmail Türkan, TÜBİTAK Bilim Ödülü’nü Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen törende Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

Çalışmasından dolayı Prof. Dr. Türkan’ı “Bitki stres fizyolojisi ve moleküler fizyolojisi başta olmak üzere bitki bilimi alanında uluslararası düzeyde üstün nitelikli çalışmaları nedeniyle 2020 yılı TÜBİTAK Bilim ödülüne layık görülen Fakültemiz Biyoloji Bölümü Öğretim Üyemiz Prof. Dr. İsmail Türkan’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.”