Sınavsız Ek Dönem duyurusu

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı sonunda “Ege Üniversitesi Ölçme Ve Değerlendirme Esasları Yönergesi 23-10 (d) bendi” uyarınca, Azami süresini doldurmuş (14 yarıyılını tamamlamış) , kaydı silinme durumunda olan ve “ Başarısız Ders ve Alınmamış Ders” sayısı 5 (beş) ve altında olan öğrenciler ek sınav hakkından yararlanmadan 4 (dört)  Yarıyıl öğrenim hakkına başvurmak için 25.10.2021 – 31.10.2021 tarihleri arasındakimlik.ege.edu.tr” web adresinden sisteme giriş yaptıktan sonra “Öğrenci İşleri Uzaktan Başvuru İşlemleri” sekmesine geçiş yaparak, Sınavsız Ek Yarıyıl dilekçesini doldurup, sisteme geri yükleyerek başvurularını tamamlamaları gerekmektedir.

*İlan edilen tarihlerde ek süre hakkına başvurmayan öğrenciler haklarından feragat etmiş sayılacaktır.

Prof. Dr. Zekerya DURSUN

Dekan Yardımcısı