7417 Sayılı Öğrenci Affı Kanunu kapsamında başvuruları Fakültemizce onaylanan öğrencilerimizin dikkatine (Güncellendi 24/10/2022)

**7417 Sayılı ÖÄŸrenci Affı Kanunu kapsamında baÅŸvuruları Fakültemizce onaylanan öÄŸrencilerimiz kayıt iÅŸlemlerini tamamlamak için aÅŸağıdaki adımları takip edebilirler.

T.C. Uyruklu ÖÄŸrencilerin Kayıt Ä°ÅŸlemleri

Af Kayıt Tarihleri: BaÅŸvuran öÄŸrencilerin ilgili birimin Yönetim Kurullarınca alınacak kabul kararlarının BaÅŸkanlığımıza iletilmesinin ardından sistem üzerinden elektronik olarak alınacaktır.

E-Kayıt sistemine giriÅŸ için tıklayınız.

Son kayıt tarihi: 11 Kasım 2022

Kayıt Belgeleri:

• Ön lisans/lisans kaydında lise diploması onaylı örneÄŸi
  • Yüksek lisans kaydında lisans diploması örneÄŸi
  • Doktora kaydında yüksek lisans diploması örneÄŸi
  • Adli sicil kaydı (E-Devletten doÄŸrulama kodlu alınan belgeler de kabul edilecektir.)
  • FotoÄŸraf

Yukarıda belirtilen belgeler kayıt sistemine yüklenerek kaydı tamamla butonuna basılarak kayıt baÅŸvurusu tamamlanacaktır. ÖÄŸrenci Ä°ÅŸleri Daire BaÅŸkanlığı kayıt belgelerini kontrol ederek uygun olanların kaydını tamamlayacaktır. Belgeleri uygun olmayanların kayıt baÅŸvurusu düzenleme için açıklama yazılarak geri gönderilecektir. Düzenlemedeki öÄŸrencilerin açıklamaya uygun olarak belgelerini tamamlayarak sisteme yüklemesi ve kaydı tamamla butonuna basarak kayda göndermesi gerekmektedir. Kayıt iÅŸlemi yapan tüm öÄŸrencilerin bu sistem üzerinde kesin kaydın tamamlandığını kontrol etmeleri gerekmektedir.

7417 SAYILI ÖÄžRENCÄ° AFFI KANUNU BAÅžVURU LÄ°STE 2 Ä°ÇÄ°N TIKLAYINIZ.

Ege Ãœniversitesi

EGE ÃœNÄ°VERSÄ°TESÄ°